Lightweb Open 2019
Padelverket Spånga 7-8 september
Startsidan Gruppspelet
Anmäl dig här Anmälda lag
Välkomna till Lightweb Open på Padelverket i Spånga. Anmälan sker genom länken ovan och endast via den länken.

A- och B-klasserna är sanktionerade av förbundet = det krävs tävlingslicens för att delta. Den kan köpas via www.matchi.se om ditt lag får en plats. Herrar C, Damer C och J15 är utan sanktion. Det är OK att anmäla sig både till A/B och till C men man får bara spela en klass. Rankinglistan för augusti styr vilka lag som får plats i A respektive B. Listan som finns nu har juni-poängen => klassindelningen kan ändras när augustis ranling finns på förbundets hemsida.

Tävlingen spelas på Padelverket i Spånga med 12 banor och 14 meter i takhöjd. Underlaget är Field Turf Elite.

Bollar som används är Babolat Padel Tour.

I A-klasserna avgörs samtliga matcher i tre långa set utan tidsbegränsning (Super-tiebreak gäller i avgörande tredje i Platen). I B-klasserna är det super-tiebreak i 16-delen, 8- delen och Platen. Från kvartsfinalerna gäller tre långa set. I C-klasserna och i J15 är det bara ett långt tredje i finalerna. Speltiderna är preliminära.

Alla lag spelar minst två matcher. Tjejer är välkomna att anmäla sig i herrklasserna.

Anmälningsavgiften är 700 kr/lag och betalningen sker veckan efter lottningen. Betalningsinfo mailas till alla lag som får en plats. Juniorklassen (J15 = född 2004 eller senare) kostar 400 kr/lag.

Sista anmälninsgtid är klockan 19:00 söndag 25 augusti. Lottning sker i hallen 19:00 samma kväll (kom gärna dit) och spelschema läggs upp på hemsidan direkt efter lottningen. Alla lag får ett mail när lottningen är klar. Spelschemat LIVE-uppdateras under hela tävlingshelgen.

Frågor ställs helst via mail till bjorn@stolt.se eller 0709-18 50 00.
Inbjudan