Regler
I Padelgruppspelet är alla välkomna. Principerna för gruppspelet är enkla. Vi har totalt 35 grupper med åtta lag i varje division. Grupperna heter 1-X och grupp 1 är den bästa. Alla möter alla vilket ger sju matcher per lag och med en match i veckan blir en turnering sju veckor lång. Efter en turnering är slut flyttas de två bästa lagen upp en nivå medan lag 7 och 8 spelar nästa turnering en grupp lägre. Om det finns avhopp i en grupp har tävlingsledningen rätt att sätta in ett nytt lag eller flytta upp valfritt lag från en lägre serie. Grundregeln är vid extra uppflytt att laget som missade med minst antal poäng flyttas upp.

Matcherna spelas i 60 minuter och under den tiden spelas tre set. Det första och andra set spelar vi som i tennis till 6 game. Vid 6-6 spelas ett vanligt tie break till 7 (man måste vinna med minst två bollar).  Set 3 spelas till timmen är slut. Set 3 spelas även om ena laget har vunnit både set 1 och 2. När tiden är slut avbryts matchen och det gäller oavsett ställning. I varje match delas det ut 6 st matchpoäng och hur det går till kan du läsa i länken poängsystem.

Vi har både helgserier och vardagsserier. Ett spelår är mellan augusti till juni och under den tiden spelas fem turneringar. Totalt deltar 554 personer och vi har en kölista som man kan anmäla sig till.

Avgiften för att delta är 950 kr per turnering (1.900 kr/lag) och den betalas via faktura.