padelgruppspel.se
Regler
Vill du vara med i gruppspelet? Anmäl dig till Björn:
0709-18 50 00
bjorn@stolt.se
Startsida gruppspel
I Padelgruppspelet är alla välkomna och det detlar både tjejer och killar i alla åldrar. Principerna för gruppspelet är enkla. Vi har sex serier med totalt 40 st grupper x åtta lag samt tre grupper i singel. Grupp 1 i varje serie är den med bäst spelnivå. Alla möter alla vilket ger sju matcher per lag och med en match i veckan blir en turnering sju veckor lång. Efter en turnering är slut flyttas de två bästa lagen upp en nivå medan lag 7 och 8 spelar nästa turnering en grupp lägre.

Matcherna spelas i 60 minuter och under den tiden spelas tre set. Det första och andra set spelar vi som i tennis till 6 game. Vid 6-6 spelas ett vanligt tie break till 7 (man måste vinna med minst två bollar).  Set 3 spelas till timmen är slut. Set 3 spelas även om ena laget har vunnit både set 1 och 2. När tiden är slut avbryts matchen och det gäller oavsett ställning. I varje match delas det ut 6 st matchpoäng och hur det går till kan du läsa i länken poängsystem.

Avgiften för att delta är 900 kr per turnering (1.800 kr/lag) och den betalas via faktura. En person kan vara med i flera serier men inte i två grupper i samma serie.